Juchheim

Putjes in de huid, een sinaasappelhuid, striae of een slappe huid? De eerste crèmes die echt werken zijn de producten van Juchheim cosmetics. Deze bevatten een combinatie van actieve natuurlijke ingrediënten, die diep inwerken op de huid. Hierdoor zal de huid er gladder en strakker uit gaan zien.

Het gebruik van Juchheim

Al na 4 uur ziet u de eerste effecten. Bij langer gebruik zal de huid steeds mooier worden. Het product moet 2 keer per dag worden aangebracht op een gereinigde huid. U brengt het gedurende 1 tot drie maanden aan, afhankelijk van de conditie van de huid. Daarna dient u als onderhoud het product 1 tot 3 keer per week aan te brengen op een gereinigde huid.

De eventuele roodheid en het warmtegevoel dat bij aanvang van de behandelingen kan optreden, geeft aan dat het product tot werking komt. Deze verdwijnen in de regel bij herhaaldelijk gebruik.

De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend, omdat:

  • Ze aantoonbaar werken op de langere termijn, maar ook zorgen voor een direct zichtbaar effect.
  • Ze gebaseerd zijn op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer).
  • De producten bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.

Juchheim heeft een breed aanbod van huidverbeterende lichaamsproducten.

ByeByeCellulite

Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet, waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid putjes krijgt, dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. U kunt cellulite aanpakken met de crème ByeByeCellulite.

De crème ByeByeCellulite bevat unieke grondstoffen met 6-voudige werking. De volle kracht begint direct na het aanbrengen van de crème en de eerste resultaten zijn snel zichtbaar. De geconcentreerde werkzame bestanddelen, van plantaardige oorsprong, zijn zo op elkaar afgestemd dat de werking bij herhaaldelijk gebruik enorm lang aanhoudt.

ByeByeCellulite crème zorgt voor:

  • Zichtbare verhoging van de doorbloeding (roodheid)
  • Voelbare warmteontwikkeling
  • Verbetering van de stofwisseling
  • Gladder wordende huid
  • Versteviging van de structuur van de huid
  • Harmonisatie van het huidbeeld

Werkstoffen: Benzyl Nicotinate (doorbloeding), Aesculus Hippocastanum (zaadextract), Raspberry Ketone (vetverbrander).

Hieronder enkele resultaten voor de kuur en 1,5 maand na de kuur:

3D Bodylift

De collageen- en elastische vezels zijn de sleutel tot een mooie en stevige huid. Al vanaf de leeftijd van 25 jaar nemen deze belangrijke vezels af en verliezen geleidelijk hun driedimensionale structuur. Elasticiteit en stevigheid van de huid vervagen.

3D Bodylift is een intensief verstevigend lichaamsverzorgingsproduct dat uw huid verwent met precies die actieve ingrediënten die uw huid nodig heeft zodra tekenen van vermoeidheid zichtbaar worden. De ultraverstevigende lichaamsverzorging stimuleert de regeneratie van collageen en elastische vezels en ondersteunt het behoud van de 3-dimensionale structuur (3D-effect). De rijke ingrediënten worden gecombineerd tot een innovatief complex met plantenextracten, peptiden en lipiden. Dit complex helpt de vermoeide en slappe huid te activeren en te versterken. Uw huid krijgt een heldere, mooie en fluweelzachte structuur terug.

De 3D Bodylift crème is een unieke anti-verouderingsformule voor een meer jeugdige en strakke / vitale lichaamshuid.

Lipo Sculp

Heeft u vet waar u vanaf wilt? Daar heeft Juchheim de Lipo Sculp crème voor ontwikkeld. Met de bodycrème Lipo Sculp is het mogelijk om vet weg te smeren.

Hoe werkt Lipo Sculp?
Dr. Juchheim: “Onze nieuwe Lipo Sculp lost het vet op en remt de groei van nieuw vet. Er wordt een vermindering van onderhuids vetweefsel bereikt. De crème bevat de stof Carnitine en die transporteert het vet naar de mitochondriën, de energieproducenten van de cellen van het lichaam. Daar wordt het vet verbrand en gemetaboliseerd door het lichaam”.

Het krachteffect van deze crème wordt gecreëerd door sterk geconcentreerde plantenextracten en circulatie bevorderende grondstoffen. De interactie van deze actieve stoffen draagt bij tot de vermindering van volume en substantie van de huid, de structuren worden versterkt en geharmoniseerd. Het effect van de krachtige crème kan vergelijkbaar zijn met een lichaamslift.

Serum 4 Eyes

De fascinatie van de ogen, de jeugdige glans, was de drijfveer voor de ontwikkeling van dit krachtige serum. Uw ogen worden als eerste getroffen door de drukte van de tijd. Een matte, vermoeide blik maakt dat aantrekkelijkheid en charisma verdwijnen.

Het Serum 4 Eyes bevat de hoogste concentraties effectieve, nieuwste generatie peptiden die extreem krachtig zijn maar toch zacht voor het gevoelige gebied rond de ogen. De huid rond de ogen zal er steviger en jonger uitzien. Verwen uw ogen met dit eersteklas, luxe serum.

Producten

Bent u geïnteresseerd in de producten van Juchheim? De producten zijn online te bestellen via deze link. Uiteraard verkopen wij de producten ook in de salon. Bij aankoop in de salon betaalt u geen portokosten, die u wel betaalt als u online bestelt.